Over ons  

 

Fietspadje is een dynamisch, duurzaam en sociaal onderneming met passie voor de fiets. Is unique in Amsterdam met een totale fiets oplossing pakket. Fietspadje biedt gemak en service op maat. Wat Fietspadje bijzonder en onderscheidend maakt is de kwaliteit van fietsen, hoog service en toch scherp prijzen. 

Fietspadje geeft zowel de fiets als mens een tweede kans. Het is win en win situatie. Fietspadje probeert op een bescheiden schaal en naar eigen kunnen een steentje bij te dragen aan milieu en maatschappij. van afgedankt en door de handhaving weggeknipt fietsen een nieuwe leven (kans) te geven. En de jongeren met een heel grote afstand tot arbeidsmarkt individueel begeleiding en de kans te geven om werk ervaring en routine op te doen.  

Fietspadje heeft zich gespecialiseerd in top en A merk gebruikte fietsen zoals Batavus, Bsp, Cortina, Gazelle, Giant, Sparta etc…

Ook heeft Fietspadje continu ruim aanbod aan betaalbare fietsen in de prijzen van 60 en 70 euro voor de studenten en andre Amstrdammers met een kleine budget.

Voor Fietspadje geldt, liever een gebruikte Nederlandse merk fiets dan twee nieuwe import fietsen van bouwmarkten bijvoorbeeld.

Bij Fietspadje kunt u met een gerust hart en fiets kopen. De fietsen van Fietspadje worden deskundige nagekeken en gerepareerd en rijklaar gemaakt voor de verkoop. Ook is Fietspadje zeer zorgvuldig met het inkopen van fietsen. Dat gebeurt voornamelijk via de gemeente Amsterdam en niet via particulier aanbieders. Tenzij het om inruil gaat. Alle mijn fietsen zijn gecontroleerd op diefstal.